6. toukokuuta 2012

Talviturkit narikkaan

Viime keskiviikkona lähdettiin koko porukka kohti Iidan ja Lokin kotinurkkia, siellä kun kuulemma olisi reippaasti tilaa pitää koiria vapaana. Olin vähän skeptinen, että uskaltaisinko pitää Leiraa irti - sillä kun on vähän tapana muuttua kuuroksi vieraiden ihmisten tai autojen mennessä ohi - mutta tilaa tosiaan riitti! Ei olisi uskonut että oltiin kuitenkin alle kymmenen minuutin päässä torilta. Eli aivan rauhassa sai Leirakin juosta kavereiden kanssa, ilman omistajien panikointia.Mukana oli islantilaisten lisäksi bordercollie-poika Urho, joka ei kauheasti Leirasta innostunut, sen elämään kun ei mitään muuta mahtunut kuin pallo ja sen noutaminen. Leiraa se ei haitannut, aika äkkiä se äkkäsi ettei Urhosta saa leikkikaveria ja keskitti energiaansa Lokiin ja ilakointiin ylipäätään.
Todellinen riemu repesi, kun Leira bongasi lätäkön. Se ei ole ennen oikeen päässyt kauheasti kokeilemaan, millaista vedessä sählääminen on. Sen mielipide asiasta tuli kuitenkin aika nopeasti selvästi - vesi on maailman paras juttu ikinä! Leira ei ole pitkään aikaan saanut kunnon pentuhepulia, mutta veden roiskuessa mentiin kyllä taas siihen tahtiin edestakaisin että oksat pois.
Oli tosi ihana sää, aurinko paistoi ja oli itseasiassa yllättävänkin lämmin vaikka eletäänkin vasta toukokuun alkua. Tätä lisää, kiitos! Aurinko kätevästi kuivasi, eikä kotiin lähtiessä tarvinnut ottaa autoon litimärkää koiraa.5 kommenttia:

 1. Leira on jo iso tyttö! Käytiin tänään just Leiran siskon, Lopan kanssa rymyämässä.. Eikä sekään mikään pieni enää oo, melkein Vennin kokoinen (Ja Venni on kuitenkin sen 46cm korkea) :)

  Tuo on muuten ihan huippu kuva, jossa Loki roikkuu Leiran pyllyssä :D Ja myös tää toiseksi alin vesiroiskuttelukuva on hauskasti ajoittunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leira on tosiaan juu ihan kunnon kokoinen! En oo mitannut mutta pitäis varmaan. Se ei vaan oikeen tykkäis seisoa niin kauaa paikallaan että ehtisi minkään sortin mittausta tekemään mihinkään suuntaan, pitäis aina olla menossa! :D

   Olisi kiva joskus päästä näkemään noita Leiran sisaruksia, viimeksi kun niitä näin niin koko porukka oli sellasia luovutusikäsiä palleroita.

   Poista
  2. Tervetuloa Helsingissä käymään.. Voitaisiin pitää issikkamiitti, myö voitaisiin tuppautua Vennin kanssa mukaan :D

   Poista
 2. Mäkin kattelin, että ihana tuo kuva, jossa Lokilla on hampaat Leiran ahterissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees ite tajunnut kuvatessa että tollanen helmi oli kameralle tallentunut, sain aika hyvät naurut kun jälkeenpäin lähin kuvia käymään läpi :D

   Poista