21. huhtikuuta 2012

Teijolla

Pääsiäislomia vietettiin mätsärien lisäksi myös Teijon retkeilyalueella. Leira oli pitkän narun päässä, ja pääsi muun muassa testailemaan jään kestävyyttä. Paistettiin myös makkarat, kuten kunnon ulkoiluun kuuluu, ja pitihän Leirankin saada maistaa. Vähän jännitin, että miten se suostuu olemaan puussa kiinni, mutta kiltisti se siinä oli. Taidan antaa kuvien puhua puolestaan!
Huomenna on sit taas mätsärit Turussa - ja sinne on näillä näkymin tulossa kait jopa viisi islanninlammaskoiraa. Käy jo ihan kunnon rotumiitistä :)

4 kommenttia:

 1. Leirahan alkaa olla jo iso koira :) Onnea mätsäreihin! Voi kun meilläkin näkisi mätsäreissä muita issikoita. Venni on ollut ainoa issikka kehässä molemmissa mätsäreissä missä ollaan käyty (molemmilla kerroilla sininen nauha ja samantien ryhmäkehästä ulos.. "Mikäs koira tää nyt sitten on?")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuskin se tuosta enää niin kauheesti kasvaa, alkaa olla aika mukavan kokoinen! Saa nähä miten meillä tänään menee, Leira ollut vähän sillä tuulella et ei nyt nätisti kulkeminen oikeen kiinnosta...

   Poista
 2. No hitsi, ihan naapurissa olitte. Olen suunnitellut issikkatapaamista lenkin merkissä Teijolle tässä kevään aikana vielä. Foorumilla aiheesta jotain, oelt nähnytkin ehkä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistelen lukeeneeni foorumilta juttua. Ollaan kyllä ehdottomasti mukana :)

   Poista