3. helmikuuta 2012

Let it snow, let it snow, let it snow

Lumi on ehkä ihanin asia maailmassa kun on koira! Vinkkinä jokaiselle koiraa harkitsevalle voin sanoa, että en suosittele pentua ottamaan syksyllä - siihen mudan siivoamiseen lattioilta kyllästyy melko nopeasti... Meillä on pieni takapiha, mikä ei alkujaankaan ollut kovin kummoisessa kunnossa mutta kun Leira ehti siellä juoksennella ja telmiä ennen lumien tuloa muutamia viikkoja, niin se on nyt yhtä mutavelliä koko takapiha. Mutta onneksi tosiaan on lunta, niin ei tarvitse pestä lattiaa joka päivä!
Thriller

leiratalvi-January%2022,%202012-9pieni

leiratalvi-January%2022,%202012-6pieni

Attaaaaack

Leira rakastaa lunta. Siis rakastaa. Se jaksaisi leikkiä lumessa tunteja, ja juoksee lumipallojen perässä todella innoissaan. Sen lempileikkejä on myös lumisota, eli heittelen tai potkin lunta sitä päin.

Nyt tosin on valitettavasti niin kylmä, ettei Leirakaan viihdy oikeen ulkona. Sillä jäätyy tassut maahan kiinni, ja kun toi pentukarva ei kuitenkaan mikään maailman lämmittävin ole, niin sille tulee tosi helposti kylmä. Kun sen päästää takapihalle, se käy siellä nopeasti kääntymässä ja juoksee kauheeta vauhtia takasin sisälle, eikä lenkitkään oikeen innosta. Eipä kyllä omistajiakaan kun mittarit näyttää yli -20 astetta!

leiratalvi-January%2024,%202012-6pieni

leiratalvi-January%2024,%202012-4pieni

Leira täytti juuri 4kk ja nyt on kaikki rokotukset myös annettu. Koirakoulussa ollaan käyty nyt kaksi kertaa, ja ensi viikolla olisi tarkoitus mennä näyttelyharjoituksiin vähän kattelemaan, millaista meno on siellä. Ekat mätsärit, mihin ollaan suunniteltu Leiran kanssa menevämme, on kuukauden päästä. Saa nähdä miten käy!

2 kommenttia:

  1. Joo, tuo mutavellipiha on tuttu juttu mullekin. Siihen kannattaa varautua myös keväällä ;)

    VastaaPoista